Aquest estiu personalitza la teva ruta amb ‘+qAlbergs’

La Xarxa d’Albergs Socials de la Generalitat de Catalunya (Xanascat) ha ampliat l’oferta d’activitats esportives i de lleure del programa ‘+qAlbergs’, que aquest estiu 2012 està carregat de novetats. D’una banda, els joves podran gaudir de noves rutes i itineraris per fer senderisme i anar amb bicicleta que abarquen un ampli territori de Catalunya: costa, interior, muntanya i plana. A més, Xanascat ha ampliat el nombre d’albergs fins a arribar a 43.

D’altra banda, un dels principals punts forts del programa ‘+qAlbergs’ és la possibilitat que els usuaris puguin descarregar-se els tracks per als dispositius GPS; la visualització de les rutes sobre la plataforma tridimensional de Google Earth; i tenir els roadbooks o fulls de ruta per als itineraris en bicicleta, o una descripció pas a pas de les rutes a peu.

El programa ‘+qAlbergs’ té 41 rutes a peu o bicicleta pensades fonamentalment per a aquells joves que vulguin compartir experiències, conviure, aprende més sobre la història i el patrimoni de Catalunya i descobrir noves sensacions. Tot i així, les activitats i els albergs de la Generalitat que formen part d’aquest programa també van destinats a famílies i nens en edat escolar.

Fuente original: Comunicae.es.

comunicae